In 5 stappen naar meer tijd voor jezelf en daardoor rust in je gezin. 

 

Download nu het gratis e-boek en ga gelijk aan de slag met de tips voor meer rust in jouw gezin.

Er hangt een onrustige, gespannen sfeer in jullie gezin.

Je bent naast je werk, het huishouden, afspraken buiten de deur, de hele dag bezig om voor iedereen te zorgen, brandjes te blussen en ruzies op te lossen.

De irritaties lopen soms hoog op en boze buien en geschreeuw is bijna dagelijks aan de orde. 

Wanneer je na het eten behoefte hebt om even een momentje voor jezelf te hebben en op te laden komen de kinderen naar je toe met vragen over huiswerk, willen ze allerlei dingen aan je laten zien en vertellen en lijkt het wel of je hoofd op hol slaat en je steeds meer spanning voelt. 

Je hebt behoefte aan rust in je hoofd, tijd voor jezelf en rust in je gezin. 

Want omdat je je zo gespannen voelt, ben je kort tegen je kinderen en partner. En dit veroorzaakt weer boze buien en irritaties.

Voor je gevoel lopen jullie in rondjes van de gespannen sfeer en heb jij amper tijd voor jezelf om op te laden. 

Je wilt positieve aandacht aan je kinderen geven wanneer ze hierom vragen en een avond gezellig met je partner leuke dingen doen. 

Je voelt je schuldig dat je je elke dag zo moe voelt, weinig energie hebt om leuke dingen met je gezin te ondernemen na een dag werken of het huishouden en de onrust in je lichaam wordt steeds groter. 

Ik heb speciaal voor jouw een e-boek geschreven met 5 stappen die je kunt zetten om meer rust, overzicht en structuur in jouw gezin te krijgen. Hierdoor weet iedereen waar hij of zij aan toe is, blijft er tijd over voor jouw om op te laden en wordt de sfeer een stuk gezelliger.

Download nu het e-boek en ga gelijk aan de slag met de stappen zodat je snel uit de onrust en spanning komt met je gezin en dat jullie rust en gezelligheid gaan ervaren.

Na het lezen van deze 5 stappen zal de sfeer in jouw gezin beter worden. Omdat jij tijd voor jezelf gaat creëren om op te laden. En hierdoor ben je weer die gezellige moeder die genoeg energie heeft om leuke dingen te doen met het gezin en positieve aandacht aan je kinderen te geven. 

×