coachgesprek

Soms loop je in je gezin tegen vragen of situaties aan waar je zelf niet helemaal uitkomt. 

Je maakt je zorgen om een van je kinderen omdat je merkt dat hij of zij niet lekker in zijn vel zit, dat het op school niet zo goed gaat en dat het een negatief zelfbeeld heeft. 

Of je zit als ouder zelf niet zo lekker in je vel en kan daardoor minder hebben van je gezin. Waardoor er irritaties onderling ontstaan. 

De sfeer in huis wordt er niet gezelliger op en je wilt graag dat dit anders wordt. 

Soms kan een luisterend oor dan al heel veel hulp bieden. Iemand die naar je luistert, je hier en daar een tip kan geven en met je meedenkt over hoe je nu verder kunt in je gezin. 

Als gezinscoach bied ik de mogelijkheid om je hart te luchten bij mij. 

Ik heb elke week een aantal gaatjes in mijn agenda waarin ik tijd maak om naar jouw verhaal te luisteren.  Met je mee te denken over hoe je bepaalde situaties in jouw gezin anders kunt organiseren waardoor er meer rust en overzicht komt.

Ik ben er om je te helpen als je even niet meer weet hoe jij jouw zoon of dochter kunt helpen. Of wanneer je zelf niet lekker in je vel zit en even niet meer weet hoe je nu verder moet. 

Dit gratis en vrijblijvende coachgesprek is er om jou te helpen en een steuntje in de rug te geven. 

Om hulp vragen is namelijk helemaal niet erg. Het is geen falen. Het is juist een tegen dat je je kinderen of je gezin wilt helpen. 

Heb jij als ouder behoefte aan een luisterend oor, neem dan vandaag nog contact met mij op en ik luister graag naar je. Geef je tips waar je gelijk mee aan de slag kunt en ik weet zeker dat jij na ons gesprek blij bent dat je je hart gelucht hebt. 

×