Is mijn kind hooggevoelig? Doe de test.

Is mijn kind hooggevoelig? Doe de test en je hebt binnen een paar minuten antwoord.

Je vermoedt dat jouw kind hooggevoelig is.
Omdat het onzeker is, het vaak uit het niks boos wordt en veel kan piekeren. Hierdoor slecht slaapt, een vol hoofd heeft en zich minder goed kan concentreren.

Je kind heeft vaak last van zijn of haar kleding wat kriebelt of vervelend zit, en soms heb je het idee dat het jouw gedachten kan lezen.

Door het doen van deze test ontdek je of jouw kind hooggevoelig is. En vallen er misschien een heleboel puzzelstukjes op zijn plaats en het gaat je helpen om jouw zoon of dochter beter te begrijpen en te kunnen helpen.

Klik hier om de test te downloaden en kijk of jouw kind hooggevoelig is.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Heb je na het doen van de test vragen over de test of de uitslag?
Neem dan gerust contact met me op voor een gratis coachgesprek. Ik help jullie graag verder.

Wil je meer informatie over hooggevoeligheid? Lees dan mijn blog. Daar geef ik regelmatig informatie over hooggevoeligheid in het gezin.

Hooggevoeligheid is een persoonlijkheidskenmerk. En dit kan soms erg lastig zijn. Maar het brengt ook hele mooie en positieve dingen met zich mee. Ik help je graag om die positieve dingen te ontdekken en op een positieve manier met hooggevoeligheid om te gaan in jouw gezin.

Of je nu zelf hooggevoelig bent of een van je kinderen. Het hele gezin heeft ermee te maken. En dat kan soms onrust en frustratie geven. Maar als je weet waar je op moet letten is leven als hooggevoelig persoon helemaal niet zo erg.

is mijn kind hooggevoelig
×