podcast

De Puzzel Podcast

Hooggevoeligheid in het gezin dat is vast – naast dat het ook heel veel moois oplevert – een eigenschap die jullie soms behoorlijk in de weg kan zitten.
In de Puzzel podcast geef ik je graag een kijkje in mijn persoonlijke leven en deel ik tips en verhalen uit mijn coachpraktijk.
Lopen jij en jouw gezin dagelijks tegen de struggles en vervelende kenmerken van hooggevoeligheid aan? Wil je hooggevoeligheid als positieve eigenschap gaan zien en ervaren? Dan is de puzzelpodcast voor jou.

Heb je vragen of opmerkingen na het luisteren van de podcast of zou je graag met mij willen doorpraten over hooggevoeligheid in jouw gezin? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek. 

Puzzelpodcast

#1 Hoe mijn sokken mijn dag kunnen verpesten

Puzzelpodcast

#2 

Puzzelpodcast

#3

Adres

Praktijk de Puzzel
Melis Stokelaan 17
3842 GK Harderwijk

kvk: 51315823

Telefoon

0623096873

Email

info@praktijkdepuzzel.nl

×