Over Petra

gezinscoach

Als meisje was ik rustig, stil en niet op de voorgrond. Ik had een paar vriendinnen waar ik mee omging, maar ik was ook graag alleen en op mezelf.
Op school was ik altijd mijn best aan het doen om geen fouten te maken, vond het vreselijk als ik een antwoord hardop moest zeggen en was altijd bezig met bedenken wat een ander van mij vond. Ook werd ik in die tijd regelmatig gepest.

Na schooltijd trok ik me het liefst terug op mijn kamer met een goed boek of knutselspullen.

Toen ik 12 jaar was gingen mijn ouders uit elkaar en dat maakte me nog onzekerder dan ik al was. Ook omdat het in de periode was dat ik naar de brugklas ging. Ik werd nog steller en stopte mijn emoties ver weg.

Een jaar later verhuisde ik naar de ander kant van Nederland en begon daar opnieuw op school.

Het ging redelijk goed met me. Ik was nog steeds dat stille en onzekere meisje, maar ik maakte nieuwe vriendinnen en deed wat ik leuk vond.

Een aantal jaar later raakte ik depressief door alle dingen die er gebeurt waren en leerde ik in die tijd praten over mijn emoties en kreeg ik hulp bij mijn onzekerheid. Die hulp heeft me goed geholpen en die periode zorgde ervoor dat alle inzichten me maakte tot wie ik nu ben.

Ik trouwde en mocht moeder worden van 2 jongens. Ik werkte, deed het huishouden, zorgde voor mijn gezin en was druk met van alles.

Ik vergat alleen goed voor mezelf te zorgen met als resultaat dat ik overspannen raakte.

Ook nu weer zocht ik hulp en kreeg ik weer veel inzichten waardoor ik sterker en zelfverzekerder werd en goed voor mezelf ging zorgen.

Dat was het moment waarop ik besloot gezinscoach te worden. Omdat ik in mijn omgeving veel gevoelige jongeren en kinderen zag worstelen met hun emoties, gevoelens en onzekerheid. Ik wist hoe ze zich voelde omdat ik me vroeger precies zo voelde en ik ze daarbij wil helpen zodat ze in zichzelf geloven, meer zelfvertrouwen krijgen en de baas zijn over hun emoties zodat ze niet in een depressie terecht komen.

Ik zag veel moeders tegen dezelfde dingen aanlopen als ik deed.

 

Zichzelf wegcijferen en eerst voor andere zorgen in plaats van voor zichzelf.

Deze gevoelige moeders wil ik helpen om meer tijd voor zichzelf te creëren om op te laden en zo ruist te krijgen om te voorkomen dat ze overspannen raken.

Ik gun jou als moeder dat je goed voor jezelf zorgt en rust, overzicht en structuur in je gezin krijgt. Dat je weet hoe je een vol hoofd voorkomt en op een positieve manier met je emoties omgaat.

Ik gun jouw zoon of dochter dat hij of zij meer zelfvertrouwen krijgt, op een positieve manier omgaat met emoties en rust in zijn of haar hoofd krijgt door te ontspannen.

Door mijn ervaring met hooggevoeligheid, overspannenheid en depressie sta ik nu waar ik sta. Weet ik hoe ik meer zelfvertrouwen kan krijgen, hoe ik met mijn emoties om moet gaan en hoe ik kan opladen als ik overprikkeld ben. En dat alles wil ik jou en jouw zoon of dochter ook leren. Zodat jullie ook rust in jezelf gaan ervaren maar zeker ook in het gezin.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je gezin kan betekenen en wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek door het contactformulier in te vullen.

Adres

Coachpraktijk de Puzzel
Melis Stokelaan 17
3842 GK Harderwijk

 

Telefoon

0639804435

Email

info@praktijkdepuzzel.nl

 

© 2023 Coachpraktijk de Puzzel l  All Rights Reserved l  Algemene Voorwaarden l Privicy Verklaring l KVK Nummer: 51315823

×